A Webuni rendszerét a Google Chrome-on tesztelve építettük fel, így más böngészőt használva problémákba ütközhet. Annak érdekében, hogy az oldalon szereplő összes tartalom a lehető legjobb minőségben elérhető legyen, azt javasoljuk, hogy használja a Google Chrome-ot!
Segítség

Adatlap (Beiratkozás után)

kurzusadatlap-2
Miután sikeresen beiratkozott a hallgató, erre a felületre fog jutni. Itt fog tudni kommunikálni az oktatóval, a hallgatótársakkal, illetve innen tudja elérni a tananyagokat is.

Infósáv

kurzus leirasa

Üzenőfal

Nagyon fontos, hogy attól függetlenül, hogy online történik a képzések elvégzése, nem szakad meg az interakció az oktató és a hallgatók között, sőt, a hallgatók egymással is tudnak kommunikálni, kialakítva egy közösségi teret, ahol egymásnak segítve tudnak tanulni. Fontos azonban azt is kihangsúlyozni, hogy ez kizárólag a tananyagot vagy annak témáját érintő szakmai beszélgetésekre szolgál. Az egyéb, a rendszer működésével kapcsolatos technikai kérdések feltételére, a További kérdések menüpont alatt van lehetőség.

Kérdések

Kérdések
Ezen a felületen van lehetősége a hallgatónak kérdéseket feltenni az oktató felé, a tananyagot illetően.

Bejentések

Bejentések
Ez a rész egy egyoldalú kommunikációt tesz lehetővé az oktatónak, hogy olyan információkat tudjon közölni a hallgatókkal, amik véleménye szerint fontossággal bírnak. Az itt közzétett bejelentésekről a hallgatók külön értesítést is kapnak.

Beszélgetések

Beszélgetések
Ennél a résznél pedig a hallgatók tudnak kommunikálni egymással az adott tananyagot, vagy annak témáját illetően meg tudják osztani tapasztalataikat, illetve tanácsokat tudnak adni a többi hallgatótársaiknak.

Tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék
Ez a kis folyamatábra azt mutatja, hogy a hallgató hány leckét végzett már el sikeresen az adott tananyagból.

Tartalomjegyzék
Itt érheti el a hallgató az adott lecke tanulása közben készített összes jegyzetét.
Tartalomjegyzék
A hallgató bármikor láthatja a tartalomjegyzéket, ezzel is megkönnyítve a tananyagban való tájékozódást és azt, hogy könnyebben tudja folytatni a tanulást, ha nem egy ütemben végezné el a leckét. A már sikeresen elvégzett leckéket a rendszer kipiálja.