A Webuni rendszerét a Google Chrome-on tesztelve építettük fel, így más böngészőt használva problémákba ütközhet. Annak érdekében, hogy az oldalon szereplő összes tartalom a lehető legjobb minőségben elérhető legyen, azt javasoljuk, hogy használja a Google Chrome-ot!
Segítség

Bejelentkezés

MMK bejwelntkezes
A Magyar Mérnöki Kamara (későbbiekben: MMK) és a Webuni együttműködési megállapodásának köszönhetően, a kamarai tagoknak többféle bejelentkezési lehetőség is rendelkezésre áll. A keretrendszerbe való belépéshez nem szükséges újra regisztrálni, vagy új felhasználónevet és jelszót megjegyezni.

Ha ezt a belépést választja a hallgató, akkor első körben az MMK bejelentkezés aloldalára kerül átirányításra. Az gombra kattintva a Magyarország Ügyfélkapu bejelentkező felületére jut a hallgató. Sikeres azonosítást követően, néhány másodperc elteltével, az http://mmk.webuni.hu oldal képzései között találja magát a hallgató.

Azok számára, akik nem rendelkeznek Ügyfélkapu hozzáféréssel, ezt a lehetőséget javasoljuk. Ekkor az MMK aloldalára érkezik a hallgató, ahol az MMK által jóváhagyott e-mail cím és a hozzá tartozó jelszó megadásával tudja a bejelentkezést kezdeményezni. Sikeres azonosítás esetén, néhány másodperc elteltével, az http://mmk.webuni.hu oldal képzéseihez jut a hallgató.

A kamarai tagot, az első bejelentkezését követően arra kérjük, hogy adjon meg egy külön jelszót, amivel a Webuni rendszeréhez egyaránt hozzá fog tudni férni. Ez a jelszó megegyezhet az MMK rendszerénél használttal, de ebben az esetben is szükséges a jelszó újbóli megadása. Ezt követően, már sokkal egyszerűbben, ez a lehetőség választásával is be fog tudni jelentkezni a kötelező MMK képzéseire a hallgató, ráadásul a Webuni piacterén található további kurzusok is elérhetővé válnak számára.